Objekttyp
Område
0
Objekt
Yta
Rum
Max pris
 • Gård 125, Nygård

  Boarea
  198
  Rum
  8
  Pris
  1 950 000 kr

  Charmigt hus i 2 plan för stor familj eller för generationsboende. Ligger i en liten by med vid utsikt över åkrar och skogsbryn. 2 garage med högt i tak och flera förråd.

 • Fråstorpsvägen 6, Stenungsund

  Boarea
  133
  Rum
  5
  Pris
  3 295 000 kr

  Mycket fint och rymligt enplanshus i gott skick med generösa ytor och modern känsla. Härligt allrum och kök i öppen planlösning, fyra sovrum, två helkaklade badrum. Här bor du i lugnt barnvänligt område med närhet till allt. Du har affärer, skolor och annan service bara några minuter bort samt mycket goda kommunikationer.

 • Karolinernas gata 3, Hisings Backa - Blå Staden

  Boarea
  64,5
  Rum
  2,5
  Pris
  1 150 000 kr

  Välplanerad, inredd i ljusa färger och trivsam tvåa i omtyckta Blå staden. Badrum i helkaklat med tvättmaskin. Ett "halvrum" finns som idag används som barnrum. Detta kan inredas till kontor eller till en "walking closet". Balkong med ett lugnt läge inåt gården. Närhet till både bussar och Selma Lagerlöfs torg.

 • Kongahällagatan 46B, Kungälv Komarken

  Boarea
  39
  Rum
  1
  Pris
  695 000 kr

  Välplanerad lägenhet med matplats i köket, badrum med plats för TM. Lägenheten passar perfekt som övernattningsbostad eller som förstaboende. Låg hyra. Belägen i en omtyckt och stabil förening där många större renoveringarna är gjorda.

 • Åkergatan 4B, Kungälv Centralt

  Boarea
  81,5
  Rum
  5
  Pris
  2 150 000 kr

  Mycket välplanerat radhus, trivsamt beläget i lugnt och barnvänligt område men ändå med närhet till allt. Vid huset finns plats för bilen samt en mysig altan och en liten trädgård. Bostaden är inredd i ljusa färger och material men med en äldre standard. Mataffären Skafferiet ligger precis intill. Välskött förening.

 • Åsenvägen 25, Ucklum

  Boarea
  93,1
  Rum
  3
  Pris
  695 000 kr

  Vi har fått förtroendet att förmedla denna mycket trivsamma radhuslägenhet med populärt och eftertraktat läge. Bostaden ligger på gaveltomt med bästa läge i området och erbjuder bland annat altan och stor trädgård utan insyn. Du har här känslan av att bo i eget hus men med all bekvämlighet som bostadsrätt ger.

 • Tungevägen 32, Ytterby Tunge

  Boarea
  79,2
  Rum
  3
  Pris
  1 650 000 kr

  Äntligen en snyggt renoverat trea med gavel på Tungevägen! Hela bostaden är stilrent inredd med några vackra färgklickar. Kök 2010. Kök, hall och sovrum har målats om. Balkong i västerläge där man njuter av eftermiddags- och kvällssolen. Loftgången ger en uteplats med morgonsol. En stabil förening med bra ekonomi.

 • Tvetgatan 251, Kungälv Tveten

  Boarea
  37,5
  Rum
  1
  Pris
  995 000 kr

  Med ett centralt läge ligger denna välplanerade etta! Allt i hela bostaden är snyggt och stilrent inrett. Stor balkong med både eftermiddags- och kvällssol. Passar utmärkt som första boende eller övernattningslägenhet. Låg avgift. Precis runt knuten finner ni Fontinområdet plus att ni har gångavstånd till centrum.

 • Skårdalsvägen 41, Bohus

  Pris
  750 000 kr

  Tillfälle att förvärva en tomt i centrala Bohus med högt och trivsamt läge. Detaljplanen medger 160 kvm byggyta i ett plan med inredningsbar vind samt 40 kvm komplementbyggnad. Kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer information.

 • Skårby 695, Kareby

  Boarea
  140
  Rum
  5
  Pris
  4 200 000 kr

  Denna nybyggda villa om 140 kvm i ett plan ligger på en plan lättplanerad tomt. Praktisk och snygg planlösning med 4 sovrum, kök o allrum med tak till nock och utgång till uteplats i väster, badrum och wc med dusch, tvättrum och klädkammare.

 • Ytterby Torg 17, Ytterby centrum

  Boarea
  103,3
  Rum
  4
  Pris
  2 195 000 kr

  Lägenhet belägen i centrala Ytterby med närhet till allt! Gångavstånd till buss, tåg, livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek mm. En trivsam, modern lägenhet i nyskick med stor balkong. Genomgående parkett i rummen. Helkaklat badrum. Med hissen kommer du direkt ner till bilen i garaget.

 • Västerlanda, Västerlanda

  Pris
  650 000 kr

  Skogsskifte om ca 10 ha med ett fd sandtag. Säljes med förbehåll att byggnation av ett bostadshus godkännes av kommunen.

 • Göteborgsvägen 26, Lilla Edet - centralt

  Pris
  2 500 000 kr

  Kommersiell fastighet med utmärkt läge i centrala Lilla Edet. Total yta ca 320 kvm fördelat på två lokaler. Stor utvecklingspotential för rätt köpare. Fastigheten säljs tomställd. Kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer information/visning.

 • Lunnelyckevägen 6, Nösund

  Boarea
  80
  Rum
  3
  Pris
  1 895 000 kr

  Ny fräsch och välplanerad lägenhet, 3 rum och kök, stor balkong med läge mot havet. Bad och båt samt restaurang inom synhåll.

 • Furulundsvägen 13, Alafors

  Pris
  650 000 kr

  Vi har här glädjen att presentera fem stycken tomter med utmärkt läge intill det nya området kring Eklidsvägen i Alafors. Denna tomt får bebyggas med Suterrängvilla med total byggyta om 160 kvm och ligger med soligt söderläge. Beräknad kostnad för vatten/avlopp är 192 000. Ej knutet till ngn husleverantör.

 • Furulundsvägen 11,

  Pris
  850 000 kr

  Vi har här glädjen att presentera fem stycken tomter med utmärkt läge intill det nya området kring Eklidsvägen i Alafors. Denna tomt får bebyggas med Suterrängvilla med total byggyta om 160 kvm och ligger med soligt söderläge. Anslutet till kommunalt vatten/avlopp samt fiber. Ej knutet till ngn husleverantör. Tillfälle!

 • Rördalsvägen 105 (Tomt 2),

  Pris
  3 600 000 kr

  Sista tomten! Strax öster om Bohus kommer tre tomter om ca 1400 kvm/tomt styckas av och i samarbete med A-hus erbjuder vi här ett bekvämt och nyproducerat hus. Genomgående välplanerat och hög standard. Annonserat hus är endast förslag - välj fritt ur A-hus sortiment!

 • Arntorpsgatan 6, Kungälv-Arntorp

  UTHYRES: Kontor om 383 kvm, konferensrum, kök, omklädningsrum med dusch och toaletter. Kontoret har 5 kontorsrum med ett flertal arbetsplatser i varje. Varmlager om 716 kvm samt kallager om 536 kvm samt entresolplan om 324 kvm. Bra kom. mot Kungälv/GBG

 • Svarvaregatan 19, Kungälv-Skälebräcke

  UTHYRES: Kontor om 180 kvm, konferensrum, kök, omklädningsrum med dusch och toaletter. Kontoret har plats för upp till 8 arbetsplatser. Varmlager om 540 kvm med pallställningar samt kallager om 86 kvm. Närhet till centrum och kommunikationer.

 • Sannum Södergård, Ale - Sannum

  Pris
  475 000 kr

  Tomt om ca 4000 kvm planeras att avstyckas. Finns möjlighet till större område för köp. Positivt förhandsbesked på bostad, stall och garage finns. Mycket trivsamt, soligt och lantligt läge. Möjlighet att arrendera ca 3 ha. Kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer info.

Ingen objekt

Det finns tyvärr inga objekt för din nuvarande filtrering. Ändra filtreringen och försök igen.